CADOU O MASINA la fiecare apartament cumparat prin Divers Imobiliare

Divers Imobiliare (departamentul de imobiliare al Divers Credit) vine cu oferte convingatoare catre clientii sai.  La fiecare apartament cumparat este oferit bonus un autoturism Chevrolet Aveo, iar preturile includ TVA.

Oferta este valabila la pretul de 52.000 euro, pentru apartamentele duplex din Sun Residence 3, in orasul Bragadiru. Zona beneficiaza de toate facilitatile pe care le ofera localitatea Bragadiru si este ideala pentru familiile care doresc sa se retraga din aglomeratia capitalei.

Doar 6 apartamente tip DUPLEX sunt disponibile si vor fi date in folosinta la sfarsitul lunii martie. Acestea sunt compuse din living, bucatarie si baie de servici la parter, iar etajul va gazdui doua dormitoare, un dresing si o baie.  

Alte apartamente pentru care este oferita o masina bonus se gasesc la pretul mediu de 58.000eurocu loc de parcare gratuit, in Prelungirea Ghencea, dar si la pretul de 60.000cu bucatarie complet mobilata, in comuna Corbeanca. Acestea din urma au o suprafata de 65 mp si contin doua dormitoare, un living, o baie si o bucatarie.

Masina oferita bonus, Chevrolet Aveo, este dotata cu ABS, aer conditionat, servodirectie, volan reglabil in inaltime, geamuri electrice in fata, airbag frontal pentru sofer si pasager, radio CD MP3 si patru difuzoare si inchidere centralizata. Autoturismul beneficiaza de garantie pe trei ani, anticoroziune pe sase ani si asistenta rutiera gratuita pe trei ani.

 Succes la cumparaturi si… NE VEDEM LA TARGUL IMOBILIAR “PROJECT EXPO” IN PERIOADA 11-13 MAI 2012

Apartamente noi Bucuresti